Fiverr WordPress Test Questions and Answers 2021

Solve Fiverr WordPress Skill Test Answers 2021

Question # 1: Which of the following block sites can be imported into WordPress

Answer: Blogspot

Question #2: can you import content from Joomla or mambo site into WordPress

Answer: Yes

Question # 3: Which of the below functions is required to create a new taxonomy

Answer: Register_taxonomy

Question # 4: Where can Google Adsense be integrated into WordPress blog?

Answer: Anywhere

Question # 5: Who of the following persons can read a post locked by password?

Answer: Registered users who knows password

Question #6: Which of the following files must be deleted after installing WordPress 4.1?

Answer: None of these

Question # 7: ______ can write their own post but publisher or delete them. Their HTML, is limited to the set of allowed to the set of allowed tags and they cannot upload media files

Answer: Contributor

Question # 8: Is the funcation.php file required in each theme in the WordPress 4.1 Website?

Answer: No

Question # 9: User level 0 converts to____?

Answer: Subscriber

Question # 10: Can you create specific theme file for a custom content type?

Answer: Yes

Question # 11: After moving a WordPress 4.1 site to a new host, if you change your sites URL, you have to update your posts and pages to correct paths to the uploaded media files.

Answer: True

Question # 12: In Order to display a widget, the user must

Answer: Drag the desired widget to the side bar

Question # 13: What is the limitation to the depth of your categories?

Answer: No limit levels

Question # 14: Which of the following actions must be fixed after importing data into WordPress?

Answer: All of the above

Question # 15: What is the right color (by priority in use) to display taxonomies in template hierarchy?

Answer: Taxonomy – {taxonomy}-{term}.php,taxonomy-{taxonomy}.php, taxonomy.php, archive.php, index,php

Question # 16: In WordPress 4.1, which of the following theme file can be used customize the “page not found error” error page?

Answer: 404.php

Question # 17: User level 10 converts to _____?

Answer: Administrator

Question # 18: You want to schedule a backup of your site database but do not have enough permission to access your host. Which of the following choices can help you perform this task?

Answer: Install “ wp database backup” plug-in

Question # 19: Which of the following are the minimum standards that server should support for WordPress 4.1?

Answer: PHP version 5.0 or greater and MySQL version 5.1 or greater

Question # 20: from which version of WordPress can you choose your username during the installing process?

Answer: 3.0

Question # 21: Which of the following actions must be performed before enabling the network feature?

Answer: Deactivate your plugins

Question # 22: What is the name of theme for a page with id ‘3’?

Answer: Page-3.php

Question # 23: Which of the following files are required for completing your theme?

Answer: Index.php and style.css

Question # 24: On which of the following database can WordPress 4.1 be installed by default?

Answer: MySQL

Question # 25: Can you move your wp-content folder elsewhere or rename it to something else without changing any setting?

Answer: No

Question # 26: _____ can do anything in the WordPress administration area, write edit and delete post, page, links and comments; upload media files of any type import content manage the Dashboard; create edit and delete other users; enable and configure plugins and theme; changes the site’s theme, and manage all the available options 

Answer: Administrator

Question # 27: Conditional tags can be used to _______________

Answer: Change the content to be displayed

Question # 28: The “function_exists()” function can be used to check whether a plug-in is activated or not 

Answer: true

Question # 29: ___________ can publish, edit and delete their own posts. The cannot write pages. They can upload some kinds of media files, and they are allowed to use only the limited set of HTML tags.

Answer: Author

Question # 30: You can limit the number of revisions WordPress stores by________

Answer: Adding the following line to your wp-config.php file: define(‘WP_POST_REVISIONS’, 3); Using a plugin

Question # 31: Using _________is a good way to ensure that a WordPress site is indexed by search engines

Answer: Rebots.txt

Question # 32: Which of the following actions must be performed before upgrading WordPress?

Answer: A,b and c

Question # 33: What is the right color (by priority in use)to display category in Template Hierarchy?

Answer: Category – {slug}.php, category{id}.php. category.php. archive.php, index.php

Question # 34: To manually make the sidebar widget-ready, the user must___________

Answer: Modify the sidebar.php file

Question # 35: Which of the following tasks should be performed before installing any plugin?

Answer: Verify that plugin can be installed on your version of WordPress & is compatible with the current theme

Question # 36: What is the first action you need to take for enabling WordPress 4.1 MU Feature?

Answer: Add this code to wp-config.php file define(‘WP_ALLOW_MULTISITE’,true);

Question # 37: Can you set individual password for each post?

Answer: Yes

Question # 38: The date/time format of a WordPress site can be changed in __________

Answer: Admin settings

Question # 39: Can you move your wp-config.php file to the parent directory without changing any setting?

Answer: Yes provided that you are installing WordPress in your web root directory

Question # 40: What is the name of theme file for a page with slug ‘about’?

Answer: Php-about.php